Ubytování v roubené chalupě


NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V KRÁSNÉM PROSTŘEDÍ JESENÍKŮ

Adrenalin park – Česká Ves

Adrenalin Park je umístěn na Ranči Orel, který se nachází v katastru obce Česká Ves v okrese Jeseník v kraji Olomouckém. Pozemnky ranče leží mezi hlavní silnicí I/44 z Jeseníku do Mikulovic a Glucholaz (Polsko) a značenou cyklistickou a turistickou trasu z Priessnitzových léčebných lázní k jeskyním Na Špičáku. Jak se k nám dostanete?

Autem:
Po silnici I/44 z Jeseníku do Mikulovic a Glucholaz (Polsko). Vjezd na ranč se nachází na hranici obcí Česká Ves a Písečná.
Vlakem / autobusem:
vlakem do stanice Česká ves, autobusem do zastávky Písečná
Na kole:
dálková cyklotrasa č. 53 – Moravská stezka, Českomoravská trasa na Jesenicku vedoucí z Králíků přes Hanušovice, Ostružnou, Jeseník, Mikulovice až na hranice do Polska (Glucholazy)
Pěšky:
modrá turistická trasa z Priessnitzových lázní k jeskyním Na Špičáku a Rejvíz.

Již z dálky Vás uvítá nepřehlédnutá ADRENALINOVÁ VĚŽ, na které můžete prověřit své lezecké schopnosti na šesti horolezeckých cestách různé obtížnosti či provazové síti. Existuje i jiná možnost, jak se z cca 11-ti metrové věže dostat dolů, než ji slanit. Můžete si na vlastní kůži vyzkoušet, jak se cítí ptáci prostřednictvím 140 m dlouhé lanovky.

Stojíte před věží a pokud za ruku držíte partnera či dobrého kamaráda(ku) neměli byste vynechat tzv. Jákobův žebřík, kde si otestujete, zda jste sehraná dvojka.
Chcete dělat salta vpřed, salta v zad bez zábran a s pocitem bezpečí ve výšce více jak tří metrů, nebojte se a vyzkoušejte BUNGEE trampolínu s jištěním. Vaše děti či ti, kteří nenašli odvahu saltovat si mohou svoji energii vybít na menších, také velmi bezpečných trampolínkách.

Pokud chce ovšem zažít přetížení 1 G, stav bez tíže, mrazivý svíravý pocit kolem žaludku, pocit euforie, pravý adrenalin… nezbývá Vám nic jiného, než vylézt po sloupu do výšky devíti metrů a skočit… samozřejmě zajištěný… a pak houpat se… znovu a znovu na tzv. OBŘÍ HOUPAČCE.

Pro malé školáky tu máme adrenalin v malém. Malé lanové centrum, kde se děti mohou „vyblbnout“ do sytosti, a to zcela zdarma.

Obraz661s.jpgObraz636s.jpg

Comments are closed.


TOPlist